Przygotowaliśmy liste posiłków, które pojawiają się w menu od dostawcy ZryjZdrowo Catering.
Aby zamówić posiłki od tego dostawcy wejdź na stronę: zryjzdrowocatering.com.
🥘 Lunch
Pieczony kurczak w sosie szpinakowym, kopytka oraz brokuł z marchewką
Poniedziałek, 27/03
Pieczony indyk w sosie chrzanowym, kasza gryczana i fasolka szparagowa
Sobota, 25/03
Gulasz z marchewką i suszonymi pomidorami, warzywny ryż i surówka z białej kapusty
Piątek, 24/03
Filet z indyka w plastrach w sosie z serem gorgonzola, pieczone ziemniaki i marchew baby
Piątek, 24/03
Azjatyckie pulpeciki wołowe w sosie pomidorowo-paprykowym, ryż jaśminowy i marynowana marchewka z sezamem
Czwartek, 23/03
Buraczkowe kotlety w sosie pomidorowym, puree ziemniaczane i surówka z marchewki i jabłka
Czwartek, 23/03
Kotlety z indyka w sosie porowym, kasza jaglana i gotowana marchewka
Środa, 22/03
Wołowe klopsiki w sosie pomidorowym z papryką, ryż basmati i gotowany kalafior
Środa, 22/03
Leczo węgierskie z brązowym ryżem
Wtorek, 21/03
Ciecierzyca z pomidorami i papryką z kaszą gryczaną
Poniedziałek, 20/03
Roślinne klopsiki z konopiami w sosie grzybowym, kasza bulgur i czerwona kapusta (Made by Hempeat)
Poniedziałek, 20/03
Mini burgery z roślinnym mięsem z konopiami i frytki z selera (Made by Hempeat)
Poniedziałek, 20/03
Wegańskie gołąbki w sosie pomidorowym i puree ziemniaczane
Niedziela, 19/03
Spaghetti w sosie marinara z roślinnymi klopsikami
Czwartek, 16/03
Kąski z ciecierzycy z sosem brokułowo-czosnkowym, kasza jaglana i surówka z marchewki
Środa, 15/03
Polędwiczka wieprzowa po meksykańsku, brązowy ryż i surówka z kapusty pekińskiej
Poniedziałek, 13/03
Dorsz w sosie pomidorowym z suszonymi pomidorami, makaron rigatoni i mini sałatka
Poniedziałek, 13/03
Pieczeń z mielonej wołowiny w pikantnej glazurze, kasza bulgur i gotowany brokuł
Poniedziałek, 13/03
Bitki wieprzowe w sosie pieczeniowym, ziemniaczane gratin i surówka z kiszonej kapusty
Niedziela, 12/03
Curry z ciecierzycą i kuskusem
Sobota, 11/03
Bezglutenowe spaghetti z łososiem i cukinią
Sobota, 11/03
Pulpety drobiowe w sosie szpinakowym, brązowy ryż i bukiet gotowanych warzyw
Czwartek, 09/03
Tofu w sosie pięciu smaków, ryż dziki i kalafior w orientalnej marynacie
Środa, 08/03
Gulasz z kurczaka z białą fasolą, dynią, suszonymi śliwkami i kaszą jaglaną
Wtorek, 07/03
Schab ze śliwką w sosie pieczeniowym, kasza gryczana i tarte buraczki
Poniedziałek, 06/03
Fasola i marchewka w kremowym sosie, ryż brązowy i gotowany brokuł
Poniedziałek, 06/03
Pulpeciki z cukinii w sosie pomidorowym z kasza jaglaną
Niedziela, 05/03
Wegański gulasz z papryką, marchewką i ciecierzycą z ryżem
Niedziela, 05/03
Pikantne tofu w sosie curry, ryż basmati i surówka z ogórka
Sobota, 04/03
Polędwiczka wieprzowa w sosie jabłkowym, risotto buraczane i surówka z białej kapusty
Piątek, 03/03
Warzywne curry z wołowiną, ryż basmati i pieczony brokuł
Czwartek, 02/03
Tajski kurczak w sosie orzechowym z ryżem i surówką z ogórka
Środa, 01/03
Wieprzowe roladki ze serem i szparagami w sosie pieczeniowym, puree buraczane i surówka z kapusty pekińskiej
Wtorek, 28/02
Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-musztardowym, kasza pęczak i surówka z czerwonej kapusty z marchewką
Niedziela, 26/02
Klopsiki z soczewicy w pomidorowym sosie, kasza jaglana z natką pietruszki i surówka z kiszonej kapusty
Piątek, 24/02
Curry warzywne z ciecierzycą i czerwonym ryżem
Czwartek, 23/02
Chilli sin carne z brązowym ryżem
Środa, 22/02
Pulpety wołowe w sosie pomidorowym z papryką, ryż basmati i gotowany kalafior
Środa, 22/02
Ciecierzyca w sosie curry z kaszą
Poniedziałek, 20/02
Roladki wieprzowe z fasolką i marchewką z warzywnym risotto i surówką
Niedziela, 19/02
Pieczony dorsz w sosie porowym, ryż basmati i surówka z kiszonej kapusty
Sobota, 18/02
Grillowana pierś z indyka w sosie chimichurri, pieczone ziemniaki i fasolka szparagowa
Piątek, 17/02
Burgery z cukinii, ryż basmati i surówka z pora, marchewki i ananasa
Piątek, 17/02
Kotleciki z łososia z sosem kaparowym, puree ziemniaczano-kukurydziane i mini sałatka
Piątek, 17/02
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati
Czwartek, 16/02
Tofu w sosie BBQ, pieczone ziemniaczki i surówka z czerwonej kapusty
Czwartek, 16/02
Sola w sosie pomidorowym z tymiankiem, mieszanka ryżu dzikiego i brązowego, surówka wielowarzywna
Środa, 15/02
Nuggetsy z ciecierzycy z sosem brokułowo-czosnkowym, kasza jaglana i surówka z marchewki
Środa, 15/02
Bouef stroganow z puree ziemniaczano-buraczanym i surówką z kapusty włoskiej
Wtorek, 14/02
Pikantne tofu po azjatycku z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
Poniedziałek, 13/02
Polędwiczka wieprzowa po meksykańsku z brązowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i papryką
Poniedziałek, 13/02
Bitki wieprzowe w sosie własnym, ziemniaki gratin i surówka z kiszonej kapusty
Niedziela, 12/02
Makaron ryżowy z wieprzowiną i orzechami
Niedziela, 12/02
Pieczony schab w sosie chrzanowym, ryż brązowy i surówka z marchewki i jabłka
Sobota, 11/02
Kurczak w sosie pomidorowo-koperkowym z kopytkami i mizerią
Sobota, 11/02
Pieczona ryba w sosie koperkowym, pieczone ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej
Piątek, 10/02
Łosoś z góralskim serem i żurawiną, kasza jaglana i zimowa surówka
Piątek, 10/02
Roladki z indyka nadziewane suszonymi pomidorami i szpinakiem zawinięte w boczek, puree ziemniaczane i klasyczna surówka z marchewki
Piątek, 10/02
Gulasz wołowy na styl włoski z kaszą pęczak
Czwartek, 09/02
Makaron z warzywami po azjatycku
Czwartek, 09/02
Pulpety z dorsza w sosie szpinakowym, brązowy ryż i bukiet gotowanych warzyw
Czwartek, 09/02
Ziołowy dorsz w sosie beszamelowym, puree z groszku i surówka z marchewki
Środa, 08/02
Roladki wieprzowe z czerwonym pesto w sosie orzechowym, brązowy ryż i surówka z białej kapusty
Środa, 08/02
Tofu w sosie pięciu smaków, kasza pęczak i gotowany brokuł
Środa, 08/02
Bulgogi z polędwiczki wieprzowej z azjatyckim makaronem i brokułami
Środa, 08/02
Tadżin z kurczaka z białą fasolą, dynią, suszonymi śliwkami z kaszą jaglaną
Wtorek, 07/02
Medaliony z ciecierzycy w sosie grzybowym, puree ziemniaczane i surówka z białej kapusty
Wtorek, 07/02
Włoskie kluseczki gnocchi w kremowym sosie dyniowym z pieczonym indykiem
Poniedziałek, 06/02
Schab nadziewany śliwką w sosie pieczeniowym, kasza gryczana i tarte buraczki
Poniedziałek, 06/02
Fasola z marchewką w złotym sosie, ryż brązowy i gotowany brokuł
Poniedziałek, 06/02
Sos z boczniakami, selerem i soczewicą z pomidorową kaszą jaglaną
Niedziela, 05/02
Tagliatelle z kurczakiem w sosie kurkowym
Niedziela, 05/02
Indyk w azjatyckim sosie warzywnym z ryżem i brokułami
Niedziela, 05/02
Wegańskie curry z papryką, marchewką i ciecierzycą z ryżem
Niedziela, 05/02
Makaron Chow Mein z wołowiną, azjatycką papryką i sezamem
Niedziela, 05/02
Pulpety drobiowe w sosie grzybowym z makaronem bezglutenowym i brokuły z migdałami
Sobota, 04/02
Gulasz wołowy z pieczarkami, pikantne puree z batatów i surówka z czerwonej kapusty
Sobota, 04/02
Tofu katsu curry z ryżem basmati i marynowaną marchewką z sezamem
Sobota, 04/02
Kurczak po azjatycku ze smażonym ryżem i mini marchewką
Sobota, 04/02
Roladka ze schabu z czerwonym pesto i orzechami w sosie własnym, ziemniaki oprószone koperkiem i surówka z czerwonej kapusty
Piątek, 03/02
Kurczak w sosie chrzanowym z kaszą gryczaną i brukselką z pieca
Piątek, 03/02
Tagliatelle z wegańskim bolognese z soczewicy i pieczarek
Piątek, 03/02
Chicken parmesan z pieczonymi ziemniakami, sosem bazyliowym i cukinią
Piątek, 03/02
Makaron czarny tagliolini z wegańskimi klopsikami w kremowym sosie z pesto i parmezanem
Czwartek, 02/02
Indyk w sosie kalafiorowym, brązowy ryż i surówka wielowarzywna
Czwartek, 02/02
Pieczony kurczak w sosie porowym, kasza gryczana i tarte buraczki
Czwartek, 02/02
Schab w sosie musztardowym, pieczone ziemniaczki i fasolka szparagowa
Czwartek, 02/02
Duszona wołowina w sosie śliwkowym, kasza jaglana i gotowana marchew
Środa, 01/02
Wegańskie curry z brązowym ryżem i surówką z kapusty pekińskiej
Środa, 01/02
Spaghetti bolognese z mięsem wołowo-wieprzowym z makaronem z cukinii i parmezanem
Środa, 01/02
Wieprzowina po chińsku z ananasem i ryżem basmati
Środa, 01/02
Kotleciki drobiowe z papryką i kukurydzą z sosem czosnkowym, warzywny pęczak i surówka z marchewki i jabłka
Środa, 01/02
Pulpeciki z indyka w sosie orzechowym, puree ziemniaczano-brokułowe i surówka z czerwonej kapusty
Środa, 01/02
Wieprzowe roladki ze serem i szparagami, puree ziemniaczano-buraczkowe i surówka z kapusty pekińskiej
Wtorek, 31/01
Kurczak kung pao z czerwonym ryżem i surówką z białej kapusty
Wtorek, 31/01
Pieczona karkówka w sosie chrzanowym i czerwona kapusta zasmażana
Wtorek, 31/01
Mintaj w sosie cytrynowym z warzywną kaszą pęczak
Wtorek, 31/01
Chilli con carne w mieloną wołowiną, ryż brązowy i surówka z cytrynowym dressingiem
Wtorek, 31/01
Makaron pełnoziarnisty z indykiem w sosie koperkowo-czosnkowym
Wtorek, 31/01
Indyk z warzywami w sosie z makaronem sojowym
Poniedziałek, 30/01
🥪 Śniadanie
Śniadaniowa sałatka z selerem naciowym i żurawiną oraz chleb żytni razowy
Poniedziałek, 27/03
Płatki gryczane z musem gruszkowo-śliwkowym
Poniedziałek, 27/03
Wytrawny croissant z czerwonym pesto, szpinakiem i szynką parmeńską
Poniedziałek, 27/03
Racuchy ze śliwkami i musem banan-mango
Niedziela, 26/03
Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy, chleb żytni i warzywa
Sobota, 25/03
Jaglanka kokosowa z konfiturą ananasową
Czwartek, 23/03
Szakszuka z ciecierzycą i komosą ryżową
Środa, 22/03
Frittata ze szparagami i salsą warzywną
Wtorek, 21/03
Omlet z brokułem i pomidorkami, sos jogurtowy i świeże warzywa
Poniedziałek, 20/03
Pasta kanapkowa z wędzonych szprotek, pumpernikiel i mini ogórki konserwowe
Sobota, 18/03
Kokosowa komosianka ryżowa z kurkumą
Sobota, 18/03
Jaglanka z musem jabłkowo-wiśniowym
Piątek, 17/03
Pasta z czerwonej soczewicy, chleb bezglutenowy i mini sałatka
Piątek, 17/03
Naleśniki ryżowe z bananowym serkiem
Czwartek, 16/03
Omlet z porem, szpinakiem i wędliną z sosem tatarskim
Czwartek, 16/03
Jajka faszerowane serkiem pomidorowym, pieczywo i świeże warzywa
Środa, 15/03
Pasta z kremowym serkiem i awokado, pumpernikiel i ogórek konserwowy
Wtorek, 14/03
Muffiny jajeczne z marchewką z sosem ziołowym
Poniedziałek, 13/03
Chlebek jabłkowo- cynamonowy z jogurtem naturalnym i dżemem brzoskwiniowym
Poniedziałek, 13/03
Pasta kalafiorowa, chleb żytni i warzywa
Niedziela, 12/03
Placuszki azjatyckie z pikantnym sosem i warzywami
Sobota, 11/03
Ryżanka z musem jabłkowo-morelowym i orzechami włoskimi
Piątek, 10/03
Warzywne placki z serkiem ogórkowym
Piątek, 10/03
Domowa pasta jajeczna z pieczywem i warzywami
Piątek, 10/03
Gryczane bliny z pastą z pieczonego pstrąga i jajka z koperkiem
Czwartek, 09/03
Kaszka kukurydziana z wiśniami na syropie klonowym
Czwartek, 09/03
Jajecznica po bułgarsku z pieczywem i warzywami
Czwartek, 09/03
Tapenada z czarnych oliwek, pieczywo bezglutenowe i pieczone pomidorki
Środa, 08/03
Pasztet z indyka z konfiturą żurawinową i świeżymi warzywami
Środa, 08/03
Jajecznica ze szczypiorkiem, pieczywo i warzywa
Środa, 08/03
Owsianka kawowo-czekoladowa z wiśniami
Środa, 08/03
Muffiny pomidorowe z mozzarellą, sos jogurtowo-ziołowy i mini sałatka
Wtorek, 07/03
Pasztet z soczewicy z kapustą kiszoną, ogórki kiszone i dip ziołowy
Poniedziałek, 06/03
Pasta jajeczno-łososiowa z chlebem razowym
Niedziela, 05/03
Omlet z pieczarkami i suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo- koperkowym
Niedziela, 05/03
Jaglanka z frużeliną z czarnej porzeczki
Sobota, 04/03
Pasta bezjajeczna z ciecierzycy, grahamka i mini ogórki
Piątek, 03/03
Jajecznica z pieczarkami, chleb razowy i warzywa
Piątek, 03/03
Omlet z wędliną i szpinakiem z dipem z suszonych pomidorów
Czwartek, 02/03
Naleśniki z konfiturą z rabarbaru i serkiem straciatella
Czwartek, 02/03
Tunezyjska szakszuka z jajkiem sadzonym
Środa, 01/03
Płatki orkiszowe z cynamonem i musem jagodowym
Wtorek, 28/02
Wegańska metka cebulowa, chleb razowy i ogórek konserwowy
Poniedziałek, 27/02
Pasztet z białej fasoli, kaszy jaglanej i orzechów
Poniedziałek, 27/02
Zapiekanka jajeczna, sos ziołowy i krojone warzywa
Piątek, 24/02
Owsiane muffiny bananowe z dodatkiem serka jagodowego
Środa, 22/02
Śniadaniowe wytrawne muffiny z cukinią i porem
Wtorek, 21/02
Orkiszanka z kakao i gruszką
Poniedziałek, 20/02
Placuszki bananowe z czekoladą, krem budyniowy i owoce
Niedziela, 19/02
Omlet z batatami, pomidorkami i serem feta z lekkim sosem czosnkowym
Piątek, 17/02
Chrzanowy serek kanapkowy, pieczywo i pieczona marynowana papryka
Czwartek, 16/02
Pasta z awokado z wędzoną papryką, pumpernikiel i ogórek konserwowy
Wtorek, 14/02
Frittata z papryką, pomidorkami i delikatnym sosem ziołowym
Wtorek, 14/02
Jajka na twardo, sos chrzanowy, bułeczka z sezamem i warzywa
Poniedziałek, 13/02
Azjatyckie placki z dymką i sosem spicy mayo
Sobota, 11/02
Kanapka z pieczonym kurczakiem i konfiturą z czerwonej cebuli
Sobota, 11/02
Cinnamon Rolls z domowym serkiem waniliowym i owocami
Sobota, 11/02
Warzywne placki z serkiem a'la tzatziki
Piątek, 10/02
Bajgiel z ajvarem i kozim serem
Piątek, 10/02
Jajecznica po bułgarsku
Czwartek, 09/02
Tosty francuskie na słodko z miodowym jogurtem i morelami ze słonym karmelem
Czwartek, 09/02
Tapenada z czarnych oliwek z chlebem bezglutenowym i pomidorkami koktajlowymi
Środa, 08/02
Pasztet z indyka z żurawiną
Środa, 08/02
Pasztet z soczewicy z kapustą kiszoną
Poniedziałek, 06/02
Bułka grahamka z kanapkową pastą z kalafiora z koperkiem
Poniedziałek, 06/02
Marokański omlet berberyjski, sos koperkowy
Niedziela, 05/02
Owsianka z kremem krówkowym
Niedziela, 05/02
Terrina z warzyw korzeniowych
Niedziela, 05/02
Syrniczki z patelni, mus z owoców leśnych i nutella z awokado
Niedziela, 05/02
Chałka z truskawkowym twarożkiem
Niedziela, 05/02
Gryczanka na słodko z musem gruszkowo-pomarańczowym i orzechami nerkowca
Sobota, 04/02
Muffiny z suszonymi pomidorami i szpinakiem, sos pomidorowy
Sobota, 04/02
Pieczona owsianka bananowa z jogurtem i musem malinowym
Sobota, 04/02
Focaccia tradycyjna, twarożek z oliwkami i tatar z pomidorów
Sobota, 04/02
Cytrynowe placuszki z ricotty z dżemem truskawkowym
Sobota, 04/02
Frittata ze szparagami i szynką
Sobota, 04/02
Kanapki bezglutenowe z pastą jajeczno-rzodkiewkową, szynką z indyka i ogórkiem zielonym
Piątek, 03/02
Omlet białkowy na słodko z dżemem wiśniowym i chipsami owocowymi
Piątek, 03/02
Pasztet z marchewki i kaszy jaglanej, dip szczypiorkowy
Piątek, 03/02
Wege pasta z kalarepki, bułka grahamka i mini ogórki
Piątek, 03/02
Granola cytrynowa z żurawiną, jogurtem wegańskim i owocami
Czwartek, 02/02
Hummus z suszoną śliwką i pumpernikiel
Czwartek, 02/02
Omlet z łososiem, kaparami, szpinakiem i cukinią w towarzystwie dipu z suszonych pomidorów
Czwartek, 02/02
Placuszki z ananasem, jogurt i owoce
Czwartek, 02/02
Ciasto z tuńczykiem i cukinią z domowym ajvarem i raitą z ogórkiem
Czwartek, 02/02
Paprykowy twarożek z pieczywem i warzywami
Środa, 01/02
Szpinakowo- pomidorowa szakszuka
Środa, 01/02
Budyń jaglany z musem mango
Środa, 01/02
Dyniowy hummus z curry i masłem orzechowym z bagietką i ogórkiem zielonym
Środa, 01/02
Orkiszanka cynamonowa z musem jagodowym
Wtorek, 31/01
Omlet z karmelizowaną cebulą i chorizo
Wtorek, 31/01
Wegańskie śniadaniowe ciasto z cukinii z jogurtem i musem truskawkowym
Wtorek, 31/01
Grillowana kanapka z serem kozim, pomidorem i rukolą, sos pomidorowy z anchois
Wtorek, 31/01
Wytrawny croissant po włosku
Poniedziałek, 30/01
Hummus z burakiem i rozmarynem, chleb razowy i seler naciowy w słupkach
Poniedziałek, 30/01
Pasta z makreli z chlebem wieloziarnistym i ogórkiem kiszonym
Poniedziałek, 30/01
Racuchy na maślance z musem jabłkowym i brzoskwinią w syropie
Poniedziałek, 30/01
Racuchy ze śliwkami z polewą cynamonowa
Niedziela, 29/01
Owsiane babeczki śniadaniowe z jogurtem i jabłkowym musem
Niedziela, 29/01
Jogurtowa owsianka z daktylowym sosem i musem z wiśni
Niedziela, 29/01
🍪 Pozostałe
Sałatka makaronowa z łososiem i sosem jogurtowo-musztardowym
Poniedziałek, 27/03
Kaszotto meksykańskie z kaszą pęczak, kukurydzą i czerwoną fasolą
Poniedziałek, 27/03
Libańska zupa z soczewicy
Poniedziałek, 27/03
Pasztet z fasoli z sosem chrzanowym
Poniedziałek, 27/03
Zapiekanka ziemniaczana w stylu śródziemnomorskim z sosem czosnkowym
Poniedziałek, 27/03
Chrupiące ciasteczka owsiane i świeże owoce
Poniedziałek, 27/03
Pralinki truskawkowo-serowe
Niedziela, 26/03
Lobio- gruzińska zupa z czerwonej fasoli
Niedziela, 26/03
Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z serem typu feta i dressingiem
Niedziela, 26/03
Sadzone w sosie pomidorowo-paprykowym z pieczywem
Niedziela, 26/03
Wegański krem z ciecierzycy
Sobota, 25/03
Smoothie z ananasa, mango i szpinaku z nasionami chia
Sobota, 25/03
Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem i rodzynkami
Sobota, 25/03
Zapiekanka wiejska z mieloną wołowiną
Sobota, 25/03
Warzywa po chińsku z makaronem ryżowym
Piątek, 24/03
Zupa jarzynowa z brukselką
Piątek, 24/03
Pasta warzywna, chleb żytni i świeże warzywa
Piątek, 24/03
Risotto z cukinią i groszkiem
Czwartek, 23/03
Krem z ciecierzycy z kuminem
Czwartek, 23/03
Wege tortilla z serem twarogowym, hummusem i warzywami
Czwartek, 23/03
Sałatka makaronowa z tuńczykiem, pieczoną papryką, suszonymi pomidorami i sosem musztardowym
Środa, 22/03
Wiosenne zielone smoothie z kiwi, gruszek i ogórka
Środa, 22/03
Pudding chia z musem mango-brzoskwinia
Środa, 22/03
Duet dipów- dip z rzodkiewek i dip z pieczonych buraków z warzywami w słupkach
Środa, 22/03
Kolorowa sałatka z fasolą, kukurydzą i papryką z dressingiem
Wtorek, 21/03
Potrawka z papryki i pomidorów
Wtorek, 21/03
Owsiane smoothie z masłem orzechowym
Wtorek, 21/03
Pikantna zupa z białą fasolą
Wtorek, 21/03
Wegańska carbonara z boczkiem z tofu
Poniedziałek, 20/03
Makaron pełnoziarnisty z kremowym wegańskim sosem
Poniedziałek, 20/03
Pasta z tuńczyka z ogórkiem kiszonym, chleb żytni i świeże warzywa
Niedziela, 19/03
Zupa z zielonych warzyw z zacierką makaronową
Niedziela, 19/03
Zupa grzybowa
Niedziela, 19/03
Placuszki z kiszonej kapusty ze śmietaną z koperkiem
Sobota, 18/03
Indyjski gulasz warzywny z mango
Sobota, 18/03
Smoothie warzywne z chilli
Sobota, 18/03
Bezglutenowe chlebki pita z szarpanymi boczniakami
Sobota, 18/03
Sajgonki z kurczakiem i warzywami z sosem słodko-kwaśnym
Piątek, 17/03
Sałatka z fasolą, burakiem i pomarańczą
Piątek, 17/03
Żółty bowl z owocami i granolą
Czwartek, 16/03
Kokosowe risotto z zielonymi warzywami i krewetkami
Czwartek, 16/03
Kasza pęczak z pieczarkami i paprykową cieciorką
Czwartek, 16/03
Krem z kukurydzy
Środa, 15/03
Szaszłyk z warzywami i ananasem z sosem sweet chilli
Środa, 15/03
Krem dyniowy po tajsku
Środa, 15/03
Pulpeciki z ciecierzycy z sosem jogurtowo-miętowym
Środa, 15/03
Sałatka szwajcarska z serem Marszowickim i orzechami włoskimi
Środa, 15/03
Pasztet z soczewicy z dodatkiem batatów i marchewki
Wtorek, 14/03
Penne z sosem a'la carbonara z tartą cukinią i szynką
Wtorek, 14/03
Placuszki kalafiorowe z sosem jogurtowo-miętowym
Wtorek, 14/03
Krem z brokułu ze szpinakiem i pesto
Poniedziałek, 13/03
Sałatka z grillowaną cukinią, kukurydzą, wędzonym twarogiem i dressingiem musztardowo-miodowym
Poniedziałek, 13/03
Placuszki marchewkowe na słodko z waniliowym serkiem
Niedziela, 12/03
Zupa z kiszonej kapusty
Niedziela, 12/03
Pasta z białej fasoli i buraczków ze świeżymi warzywami
Niedziela, 12/03
Czarne tagliatelle w sosie śmietanowo- koperkowym z łososiem
Niedziela, 12/03
Pieczona owsianka z czekoladą, orzeszkami i daktylami
Sobota, 11/03
Zielone smoothie ze szpinakiem, awokado i ananasem
Sobota, 11/03
Risotto z boczniakami i polędwiczką wieprzową
Piątek, 10/03
Sezamowe krakersy, pasta jajeczna z szynką i świeży ogórek
Piątek, 10/03
Falafelki buraczane z sosem tzatziki
Czwartek, 09/03
Pasta z groszku z pieczonymi warzywami
Czwartek, 09/03
Penne pełnoziarniste w sosie z pieczonych batatów
Czwartek, 09/03
Dhal z grochu z batatem i szpinakiem
Środa, 08/03
Pieczone sajgonki z warzywami i makaronem ryżowym z sosem azjatyckim
Środa, 08/03
Wege spaghetti bolognese
Środa, 08/03
Zupa szczawiowa z jajkiem
Wtorek, 07/03
Pomidorowe zawijańce z ciasta francuskiego
Wtorek, 07/03
Kotlety z kalafiora i kaszy jaglanej z sosem tzatziki
Poniedziałek, 06/03
Krem z białych warzyw z grzankami
Poniedziałek, 06/03
Kotlety z selera z sosem koperkowym
Poniedziałek, 06/03
Makaron spaghetti z pesto z zielonego groszku i orzeszkami
Niedziela, 05/03
Sałatka z rostbefem w stylu azjatyckim
Niedziela, 05/03
Smoothie marchew-pomarańcza-ananas
Niedziela, 05/03
Sałatka z jajkiem, rzodkiewką i kukurydzą z dressingiem jogurtowo-musztardowym
Niedziela, 05/03
Tortilla z kurczakiem w panko, sosem curry i warzywami
Niedziela, 05/03
Penne pełnoziarniste w sosie cytrynowym ze szparagami
Sobota, 04/03
Hiszpańska frittata z sosem szczypiorkowym
Sobota, 04/03
Tosty z serem camembert i wędliną
Piątek, 03/03
Gulasz warzywny z ciecierzycą, batatem i kalafiorem z chlebkiem naan
Piątek, 03/03
Rollsy z ciasta francuskiego z papryką, pieczarkami i szpinakiem
Piątek, 03/03
Energetyczny koktajl bananowy
Piątek, 03/03
Kasza manna z konfiturą morelową
Piątek, 03/03
Zupa z kiszonych ogórków
Piątek, 03/03
Kanapka z wędzonym tofu, ogórkiem i pieczonym burakiem
Czwartek, 02/03
Pudding jaglany z czekoladą i gruszką duszoną w cynamonie
Czwartek, 02/03
Placuszki pomidorowo- bazyliowe z dipem paprykowym
Czwartek, 02/03
Fusilli z pesto z pieczonych buraków
Czwartek, 02/03
Sałatka z jabłkiem, winogronem i serem typu feta z winegretem musztardowo-miodowym
Czwartek, 02/03
Krem z grochu
Czwartek, 02/03
Kokosowa zupa krem z curry i marchewką
Środa, 01/03
Twarożek z mixem nasion i warzywami
Środa, 01/03
Strogonow z boczniaków z pęczakiem
Środa, 01/03
Tarta z kremem toffifiee
Środa, 01/03
Wegańska pizza z pieczarkami, kolorową papryką i serem
Wtorek, 28/02
Pieczony kalafior w ostrej marynacie z sosem sezamowym
Wtorek, 28/02
Dyniowe ciasto bezglutenowe z malinami
Poniedziałek, 27/02
Ciasteczka owsiane i świeże owoce
Poniedziałek, 27/02
Lobio- gruzińska zupa z fasoli czerwonej
Niedziela, 26/02
Cottage Pie- zapiekanka wiejska z mieloną wołowiną