Przygotowaliśmy liste posiłków, które pojawiają się w menu od dostawcy Slim Way.
Aby zamówić posiłki od tego dostawcy wejdź na stronę: slimway.pl.
🥘 Lunch
Tajskie burgery drobiowe z sosem BBQ (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 26/01
Pulpeciki z indyka w sosie słodko-kwaśnym, surówka z kapusty pekińskiej z porem i marchewką, ryż dziki (zaecamy podgrzać)
Środa, 25/01
Butter chicken z ryżem jaśminowym i surówką z białej kapusty (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 24/01
Filet z indyka z marchewką i groszkiem, surówka z pora i marchewki, talarki ziemniaczane (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 23/01
Kotleciki wieprzowe w sosie koperkowym z kurkumą, puree marchewkowy, surówka z sałaty lodowej i warzyw (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 22/01
Plastry cukinii zapiekane z serem i pomidorami, puree marchewkowy, surówka z sałaty lodowej i warzyw (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 22/01
Pieczony schab ze śliwką, surówką z czerwonej kapusty i pora, kasza orkiszowa (zalecamy podgrzać)
Sobota, 21/01
Kotlety jajeczne w sosie pieczarkowym, surówką z czerwonej kapusty i pora, kasza orkiszowa (zalecamy podgrzać)
Sobota, 21/01
Delikatne pulpety z łososia w sosie z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty, pieczone ziemniaki (zalecamy podgrzać)
Piątek, 20/01
Delikatne pulpety z serowo - warzywne, surówka białej kapusty i warzyw, pieczone ziemniaki (zalecamy podgrzać)
Piątek, 20/01
Polędwiczki wieprzowe po chińsku z dzikim ryżem (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 19/01
Chińska potrawka warzywna z dzikim ryżem (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 19/01
Pulpeciki w sosie carbonara,surówka z kapusty i marchewki z koperkiem, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Środa, 18/01
Muszelki makaronowe z sosem z warzywnym i mozzarellą (zalecamy podgrzać)
Środa, 18/01
Kurczak po toskańsku z talarkami ziemniaczanymi i surówką z czerwonej kapusty (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Kotety jajeczne w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty i ryżem brązowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Pulpeciki z indyka w sosie słodko-kwaśnym, surówka z pora, rzodkiewki i pomidora, kasza gryczana (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Pulpeciki z tofu w sosie słodko-kwaśnym, surówka z pora, rzodkiewki i pomidora, kasza gryczana (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Kurczak zapiekany z serem, pomidorami i pietruszką, surówka z kalarepy, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 15/01
Kurczak zapiekany z pomidorami i pietruszką, surówka z kalarepy, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 15/01
Bakłażan zapiekany z serem, pomidorami i pietruszką, surówka z kalarepy, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 15/01
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, surówka z białej kapusty, ryż dziki (zalecamy podgrzać)
Sobota, 14/01
Roladki z cukinii z warzywami i suszonymi pomidorami, surówka z białej kapusty, ryż dziki (zalecamy podgrzać)
Sobota, 14/01
Nugetsy rybne z surówką z kapusty pekińskiej i brzoskwini z pieczonymi ziemniakami (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Nugetsy warzywne z surówką z sałaty lodowej i warzyw, pieczone ziemniaki (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Makaron szpinakowy w sosie bazyliowym z kurczakiem, pomidorem i mozzarellą (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Makaron szpinakowy w sosie bazyliowym z kurczakiem i pomidorami (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Spaghetti pełnoziarniste z sosem z soczewicy czerwonej (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Czarne spaghetti z sepią i sosem z soczewicy czerwonej (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Pulpeciki z kurczaka w sosie pieczarkowym, surówka z selera, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Środa, 11/01
Pulpeciki z warzywne w sosie pieczarkowym, surówka z selera, puree ziemniaczano - paprykowe (zalecamy podgrzać)
Środa, 11/01
Polędwiczki z karmelizowanymi jabłkam, surówka z sałaty lodowej i warzyw, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 10/01
Pieczone nuggetsy z sosem arrabiata i kaszą bulgur (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Kotleciki azjatyckie z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową
Niedziela, 08/01
Kotleciki z bakłażana z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową
Niedziela, 08/01
Udka kurczaka po marokańsku, tarte buraczki, ryż basmati (zalecamy podgrzać)
Sobota, 07/01
Makaron pełnoziarnisty z warzywami i suszonymi pomidorami (zalecamy podgrzać)
Sobota, 07/01
Paluszki rybne z dorsza w panierce z sezamem, surówka z kiszonej kapusty, talarki ziemniaczane (zalecamy podgrzać)
Piątek, 06/01
Paluszki serowe w panierce kukurydzianej, surówka z sałąty lodowej, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Piątek, 06/01
Pad thai z kurczakiem i warzywami (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 05/01
Pad thai z tofu w przyprawie paprykowej (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 05/01
Gulasz węgierski z szynką wieprzową i warzywami, surówka z czerwonej kapusty, kasza orkiszowa (zalecamy podgrzać)
Środa, 04/01
Kotleciki z soczewicy i batatów, surówka z czerwonej kapusty, kasza orkiszowa (zalecamy podgrzać)
Środa, 04/01
Kawałki kurczaka z sosem słodko - kwaśnym z ananasem, marchewką i papryką, surówka z kapusty ze słodkim sosem chili, żółty ryż jaśminowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 03/01
Potrawka z warzyw chińskich z surówką z kapusty i słodkim sosem chili, żółty ryż jaśminowy (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 03/01
Tofu z pomarańczą i żurawiną, surówka sałaty lodowej i warzyw, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Piątek, 23/12
Pieczony łosoś z pomarańczą i żurawiną, surówka z kiszonej kapusty, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Piątek, 23/12
Czarny makaron spaghetti z sepią, sos pomidorowy z tartym parmezanem i bazylią (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 22/12
Czarny makaron spaghetti z sepią, sos bolognese z bazylią (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 22/12
Czarny makaron spaghetti z sepią, sos bolognese z tartym parmezanem i bazylią (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 22/12
Schab w sosie teryiaki, surówka z pomarańczy i marchewki, kasza bulgur z vermicelli (zalecamy podgrzać)
Środa, 21/12
Medaliony brokułowe z śmietanowym sosem, surówka z pomarańczy i marchewki, kasza bulgur z vermicelli (zalecamy podgrzać)
Środa, 21/12
Polędwiczki pieczone w sosie BBQ z surówką z kapusty pekińskiej i brzoskwini, talarki ziemniaczane (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 20/12
Burgery z selera z sosem BBQ (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 20/12
Gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym, buraczki na ciepło, puree ziemniaczano - koperekowe (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 19/12
Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym, buraczki na ciepło, puree ziemniaczano - koperekowe (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 19/12
Lekki bigos z dynią, chorizo i ziemniakami (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 18/12
Lekki bigos z dynią i ziemniakami (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 18/12
Marynowana polędwiczka wieprzowa z frytkami z warzyw i surówką z sałaty lodowej (zalecamy podgrzać)
Sobota, 17/12
Nuggetsy warzywne w panierce kukurydzianej, surówka z młodej kapusty, kasza kuskus perłowa (zalecamy podgrzać)
Sobota, 17/12
Kotleciki z dorsza w parmezanowo-orzechowej panierce ze szpinakiem, kasza orkiszowa, surówka z ogórka i rzodkiewki (zalecamy podgrzać)
Piątek, 16/12
Pulpeciki warzywne z cukinii, kasza orkiszowa, surówka zsałaty lodowej i warzyw (zalecamy podgrzać)
Piątek, 16/12
Kotleciki z dorsza w orzechowej panierce ze szpinakiem, kasza orkiszowa, surówka z ogórka i rzodkiewki (zalecamy podgrzać)
Piątek, 16/12
Miodowo - musztardowe udka kurczaka, surówka z marchewki i jabłka, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 15/12
Nugetsy brokułowe z serem feta, surówka z marchewki i jabłka, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 15/12
Musztardowe udka kurczaka, surówka z marchewki i jabłka, ryż brązowy (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 15/12
Leczo warzywne z mięsem mielonym i ryżem dzikim (zalecamy podgrzać)
Środa, 14/12
Zapiekanka makaronowa z warzywami i sosem pieczarkowym (zalecamy podgrzać)
Środa, 14/12
Roladki z indyka nadziewane mozzarellą i pesto z bazylii, surówka z jabłka i pora, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 13/12
Kotleciki jajeczne, surówka z jabłka i pora, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 13/12
Roladki z indyka nadziewane pesto z bazylii, surówka z jabłka i pora, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 13/12
Szwedzkie klopsiki w sosie z żurawiną, talarki ziemniaczane, surówka z białej kapusty (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 12/12
Klopsiki z tofu w sosie z żurawiną, talarki ziemniaczane, surówka z białej kapusty (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 12/12
Kurczak po seczuańsku z ryżem basmati (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 11/12
Spaghetti pełnozisrniste w sosie z soczewicą (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 11/12
Gulasz drobiowy z kaszą pęczak i ogórkami kiszonymi, kasza pęczak (zalecamy podgrzać)
Sobota, 10/12
Nuggetsy rybne, surówka z kiszonej kapusty, kasza bulgur (zalecamy podgrzać)
Piątek, 09/12
🥪 Śniadanie
Omlet szpinakowy z warzywami i sosem musztardowym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 27/01
Pasta jajeczna z pomiorami suszonymi i makiem, świeże warzywa, pieczywo pełnoziarniste
Czwartek, 26/01
Pasta brokułowa, warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 25/01
Serek wiejski z nasionami chia, sosem brzoskwiniowym i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 25/01
Omleciki z pieczarkami, pomidor ze szczypiorkiem (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 24/01
Smalec z białej fasoli z ogórkiem konserwowym i cebulką, pieczywo pełnoziarniste
Poniedziałek, 23/01
Jaja sadzone z pieczonym plackiem ziemniaczanym (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 22/01
Orzechowy omlet z ciecierzycy z sosem z owoców leśnych i rabarbaru (zalecamy podgrzać)
Sobota, 21/01
Złota owsianka z orzechami i musem truskawkowym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 20/01
Jaja z sosem chrzanowym, warzywami i pieczywem pełnoziarnistym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 20/01
Pieczone plastry schabu z sosem chrzanowym, pomidor ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste
Czwartek, 19/01
Pieczone plastry tofu z sosem żurawinowym i pieczywem pełnoziarnistym
Czwartek, 19/01
Roladki z tortilli pełnoziarnistej z tuńczykiem, kukurydzą i sosem koperkowym
Środa, 18/01
Roladki z tortilli pełnoziarnistej z warzywami, kukurydzą i sosem koperkowym
Środa, 18/01
Pancakes na maślance z musem wiśniowym i serkiem waniliowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Pancakes z musem wiśniowym i jagodami goji (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Wytrawne placuszki warzywne z sosem jogurtowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Pieczony naleśnik z wiśniami i sosem jabłkowym z mango (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Wytrawny naleśnik z warzywami i sosem czosnkowym (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Ziołowa pasta z serka feta, świeże warzywa, pieczywo pełnoziarniste
Niedziela, 15/01
Pasta paprykowa ze świeżymi warzywami i pieczywem pełnozisrnistym
Niedziela, 15/01
Domowa granola z sezamem, makiem, suszonymi owocami i jogurtem brzoskwiniowym
Sobota, 14/01
Domowa granola z sezamem, makiem, suszonymi owocami i musem brzoskwiniowym
Sobota, 14/01
Naleśniki z farszem brokułowym z serem feta (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Płatki ryżowe na mleku kokosowym z sosem truskawkowym i gorzką czekoladą (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Delikatny twarożek z owocami leśnymi i czekoladowym chlebkiem domowym
Czwartek, 12/01
Torcik kanapkowy z jajkiem na twardo i warzywami, sos ziołowy (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Roladki z szynki drobiowej z chrzanową pastą i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 11/01
Waniliowa pasta owocowa z pieczywem pełnozisrnistym i owocami
Środa, 11/01
Pasta z makreli ze świeżymi warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Wtorek, 10/01
Frittata ze szpinakiem, fetą i sosem czosnkowo - ziołowym (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Frittata ze szpinakiem sosem czosnkowo - ziołowym (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Hummus z suszonymi pomidorami, świeże warzywa, pieczywo pełnoziarniste
Niedziela, 08/01
Kukurydziane placuszki z twarożkiem i sosem czosnkowo - ziołowym (zalecamy podgrzać)
Sobota, 07/01
Gofry jaglane z brzoskwinią, ziarnami ekspandowymi i jogurtem z sokiem z czarnej porzeczki
Piątek, 06/01
Gofry jaglane z brzoskwinią, ziarnami ekspandowymi i sosem z czarnej porzeczki
Piątek, 06/01
Omlet warzywny z sosem czosnkowym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 06/01
Jaja faszerowane pastą z pieczarek, sos jogurtowy ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste
Czwartek, 05/01
Jaja faszerowane pastą z pieczarek, sos majonezowy ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste
Czwartek, 05/01
Czekoladowy krem "nutella" z fasoli czerwonej, sos truskawkowy z siemieniem lnianym, lekkie pieczywo żytnie
Środa, 04/01
Pasta pomidorowo - jajeczna ze świeżymi warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 04/01
Torcik kanpkowy z szynką, pastą jajeczną i szczypiorkiem
Wtorek, 03/01
Torcik kanpkowy z pastą jajeczną i szczypiorkiem
Wtorek, 03/01
Czerwony serek wiejski z sokiem buraczanym, pomidor ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste
Piątek, 23/12
Płatki ryżowe z musem malinowym i orzechami (zalecamy podgrzać)
Piątek, 23/12
Serek śmietankowy z jagodami goji, chlebek bananowy, sos z owoców leśnych i rabarbaru
Czwartek, 22/12
Smalec z białej fasoli z domowym chlebkiem i warzywami
Czwartek, 22/12
Naleśniki bazyliowe ze szpinakiem, fetą, papryką i fasolką szparagową (zalecamy podgrzać)
Środa, 21/12
Naleśniki bazyliowe ze szpinakiem, papryką i fasolką szparagową (zalecamy podgrzać)
Środa, 21/12
Francuskie ślimaczki z pastą bazyliowo - paprykową i sosem czosnkowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 20/12
Jaja sadzone z szakszuką i pieczywem pełnoziarnistym (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 19/12
Omlet jabłkowy z sosem chałwowym
Niedziela, 18/12
Wytrawny omlet warzywny z sosem ziołowym (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 18/12
Kanapki z jajkiem, warzywami i dipem majonezowo-jogurtowym
Sobota, 17/12
Kanapki z jajkiem, warzywami i dipem majonezowo-musztardowym
Sobota, 17/12
Omlet ze szpinakiem, sosem czosnkowo - ziołowym i pieczywem pełnoziarnistym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 16/12
Quiche orkiszowy z pieczarkami i indykiem z sosem chrzanowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 15/12
Quiche orkiszowy z pieczarkami i sosem chrzanowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 15/12
Czekoladowa owsianka z sosem solony karmel (zalecamy podgrzać)
Środa, 14/12
Kremowa pasta ze szpinakiem, pomidor ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste
Wtorek, 13/12
Gofry szpinakowe z tofu, guacamole z rzodkiewką (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 12/12
Omlet zapiekany z porem i sosem musztardowo - chrzanowym (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 11/12
Owsianka a'la sernik z borówkami i sosem z owoców leśnych (zalecamy podgrzać)
Sobota, 10/12
Omlet "leśny mech" przekładany cytrynowym serkiem
Piątek, 09/12
🍪 Pozostałe
Sałatka z pomidorkami cherry, mini mozzarellą, boczkiem wędzonym i sosem koperkowo - czosnkowym
Czwartek, 26/01
Torcik kanapkowy z twarożkiem, sałatą masłową i warzywami
Czwartek, 26/01
Koktajl na zielonej herbacie z melonem , jabłkiem i brzoskwinią
Czwartek, 26/01
Deser Kinder Country
Czwartek, 26/01
Pieczony naleśnik ze śliwkami i owocową salsą (zalecamy podgrzać)
Środa, 25/01
Tartaletki z karmelizowaną cebulą, szpinakiem, serem cheddar i sosem indyjskim (zalecamy podgrzać)
Środa, 25/01
Koktajl arbuzowo truskawkowy
Środa, 25/01
Mini tortille ze szpinakiem, ricottą, szynką z indyka i sosem czosnkowo - ziołowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 24/01
Serek twarogowy z warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Wtorek, 24/01
Koktajl gruszka z czarną porzeczką
Wtorek, 24/01
Panna Cottaz sosem malinowym
Wtorek, 24/01
Makaron ryżowy z rukolą, suszonymi pomidorami i tartą mozzarellą (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 23/01
Zupa krem pieczarkowa z grzankami (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 23/01
Koktajl kiwi - gruszka
Poniedziałek, 23/01
Tartaletki z rabarbarem i płatkami migdałów
Poniedziałek, 23/01
Lasagne z dynią (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 22/01
Lasagne z dynią i ricottą (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 22/01
Cytrusowy koktajl na odporność
Niedziela, 22/01
Czekoladowa panna cotta z musem żurawinowym
Niedziela, 22/01
Sałatka cezar z kurczakiem w przyprawie panko, sos musztardowo miodowy
Sobota, 21/01
Sałatka "caprese" z pieczonym burakiem, mozzarellą i pesto pietruszkowym
Sobota, 21/01
Sałatka cezar z tofu w przyprawie panko, sos musztardowo miodowy
Sobota, 21/01
Muszle makaronowe faszerowane sałatką warzywną
Piątek, 20/01
Koktajl z jabłkiem, pomarańczą i ananasem
Piątek, 20/01
Zupa warzywna (zalecamy podgrzać)
Piątek, 20/01
Sałatka z winogronami, orzechami i gruszką
Czwartek, 19/01
Wytrawne muffinki paprykowe z sosem czosnkowym i słupkami warzyw (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 19/01
Koktajl z czarną porzeczką i jabłkiem
Czwartek, 19/01
Pizzerinki z cukinią, pomidorem i serem z sosem czosnkowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 19/01
Jagielnik z bananem
Środa, 18/01
Focaccia z serem i domową pastą typu ajvar, świeże warzywa
Środa, 18/01
Koktajl wiśnia-brzoskwinia
Środa, 18/01
Focaccia z domową pastą typu ajvar, świeże warzywa
Środa, 18/01
Sałatka z jajkiem, brokułem, marchewką baby i sosem jogurtowym
Wtorek, 17/01
Sałatka z kuskusem izraelskim, chorizo, pomidorkami cherry i oliwkami (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Koktajl banan-melon-mango
Wtorek, 17/01
Sałatka z kuskusem izraelskim, pomidorkami cherry i oliwkami (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 17/01
Jajka zapiekane w marchewkowych koszyczkach z salsą pomidorową (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Makaron pełnoziarnisty z cukinią, suszonymi pomidorami i pesto z rukoli (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 16/01
Koktajl marchew - jabłko - malina
Poniedziałek, 16/01
Placki z cukinii z sosem chrzanowym (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 15/01
Koktajl z pomarańczy i grejpfruta
Niedziela, 15/01
Kisiel jabłkowy z kawałkami owoców
Niedziela, 15/01
Pieczarka portobello faszerowana kaszą bulgur i warzywami
Niedziela, 15/01
Buraczane pancakes z greckim sosem ziołowym (zalecamy podgrzać)
Sobota, 14/01
Koktajl wiśniowy
Sobota, 14/01
Frytki z warzyw z sosem 1000 wysp na jogurcie naturalnym i sosem meksykańskim
Sobota, 14/01
Wegańska potrawka z kapusty białej, pieczywo pełnoziarniste (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Wytrawne muffinki marchewkowe z sosem jogurtowym (zalecamy podgrzać)
Piątek, 13/01
Zielony koktajl ze szpinakiem i pomarańczą
Piątek, 13/01
Pizza orkiszowa z chorizo, serem, pieczarkami i sosem pomidorowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Mini tortille z farszem warzywnym i rukolą
Czwartek, 12/01
Smoothie jabłkowo - cynamonowe
Czwartek, 12/01
Zupa ogórkowa (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Pizza orkiszowa z chorizo, pieczarkami i sosem pomidorowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Pizza orkiszowa z serem, pieczarkami i sosem pomidorowym (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 12/01
Pieczone krokiety z kapustą i pieczarkami w otrębowej panierce, sos pomidorowo-cukiniowy z bazylią (zalecamy podgrzać)
Środa, 11/01
Zupa krem pomidorowa z grzankami (zalecamy podgrzać)
Środa, 11/01
Koktajl brzoskwiniowy
Środa, 11/01
Owoce zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych
Środa, 11/01
Sałatka gyros z piersią kurczaka (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 10/01
Muffinki warzywne z sosem musztardowym (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 10/01
Koktajl ananas grejpfrut
Wtorek, 10/01
Czekoladowo-malinowe ciasto z gruszkami na mące orkiszowej
Wtorek, 10/01
Sałatka z tortellini i warzyw w sosie jogurtowym (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Papryka faszerowana kaszą bulgur i warzywami (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Deser waniliowo – kakaowy z jabłkiem
Poniedziałek, 09/01
Wegeburgery z selera w bułce maślanej z sosem BBQ (zalecamy podgrzać)
Poniedziałek, 09/01
Cukinia faszerowana mielonym mięsem i ryżem (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 08/01
Koktajl arbuz - mięta
Niedziela, 08/01
Owoce zapiekane pod jaglano-kokosową kruszonką
Niedziela, 08/01
Cukinia z farszem warzywnym i ryżem (zalecamy podgrzać)
Niedziela, 08/01
Frytki z warzyw korzeniowych z sosem meksykańskim i bałkańskim
Niedziela, 08/01
Leczo wegetariańskie z pieczywem pełnoziarnistym (zalecamy podgrzać)
Sobota, 07/01
Koktajl szpinak-banan
Sobota, 07/01
Szarlotka orkiszowa
Sobota, 07/01
Pomidor faszerowany kuskusem izraelskim i warzywami (zalecamy podgrzać)
Sobota, 07/01
Zupa brukselkowa (zalecamy podgrzać)
Piątek, 06/01
Pasta chrzanowa z białej fasoli i pieczonych warzyw, pomidor ze szczypiorkiem, pieczywo pełnozisrniste
Piątek, 06/01
Koktajl jabłkowo pietruszkowy na zielonej herbacie
Piątek, 06/01
Sernik z białej fasoli z kokosem i gorzką czekoladą
Czwartek, 05/01
Wrapy z tortilli ze szpinakiem, pieczoną szynką z indyka, tartym serem, suszonymi pomidorami i sosem 1000 wysp na jogurcie naturalnym
Czwartek, 05/01
Koktajl rabarbarowo - brzoskwiniowy
Czwartek, 05/01
Wrapy z tortilli ze szpinakiem, pieczoną szynką z indyka, suszonymi pomidorami i sosem 1000 wysp
Czwartek, 05/01
Wrapy z tortilli ze szpinakiem, tartym serem, suszonymi pomidorami i sosem 1000 wysp na jogurcie naturalnym
Czwartek, 05/01
Zupa z warzyw korzeniowych (zalecamy podgrzać)
Czwartek, 05/01
Sałatka z serem halloumi, pomidorkami cherry, papryką i marchewką baby, sos BBQ
Środa, 04/01
Pasztet drobiowy ze świeżymi warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 04/01
Koktajl pomarańczowy z gruszką i bananem
Środa, 04/01
Pasztet marchewkowy ze świeżymi warzywami i pieczywem pełnoziarnistym
Środa, 04/01
Lekki deser wiśniowy z jogurtem waniliowym i orzechami
Wtorek, 03/01
Placuszki z cukinii z sosem jogurtowo - ziołowym i świeżymi warzywami (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 03/01
Smoothie bananowe z mango
Wtorek, 03/01
Placuszki z cukinii z sosem ziołowym i świeżymi warzywami (zalecamy podgrzać)
Wtorek, 03/01
Quesadillas z czerwoną fasolą, mozzarellą i papryką, salsa pomidorowa (zalecamy podgrzać)
Piątek, 23/12
Koktajl cytrusowy z miętą
Piątek, 23/12
Muffiny z rabarbarem, nadzieniem twarogowym i sosem z owoców leśnych
Piątek, 23/12
Quesadillas z czerwoną fasolą i papryką, salsa pomidorowa (zalecamy podgrzać)