Przygotowaliśmy liste posiłków, które pojawiają się w menu od dostawcy Kolendra Catering Dietetyczny.
Aby zamówić posiłki od tego dostawcy wejdź na stronę: catering-kolendra.pl.
🥘 Lunch
Szynka w sosie śliwkowym z warzywnym ryżem i surówką Colesław
Poniedziałek, 27/03
Tagliatelle cukiniowe z chorizo i krewetkami w sosie z zielonym groszkiem
Niedziela, 26/03
Kotleciki z czarnej fasoli, z puree z batata, sosem salsa i sałatką z pomidorów i rukoli
Niedziela, 26/03
Kurczak po seczuańsku z ryżem
Sobota, 25/03
Kurczak po seczuańsku, Makaron ryżowy
Piątek, 24/03
Indyk zapiekany z pesto na pieczonych ziemniakach z surówką z kapusty pekińskiej
Czwartek, 23/03
Kotleciki azjatyckie z orzechową fasolką szparagową i surówką z kapusty pekińskiej
Środa, 22/03
Chłopski garnek z ziemniakami i kiełbaską drobiową
Wtorek, 21/03
Marynowana polędwiczka wieprzowa z surówką brokułową
Wtorek, 21/03
Gulasz drobiowy z kaszą bulgur i ogórkami kiszonymi
Poniedziałek, 20/03
Gulasz drobiowy z ogórkami małosolnymi
Poniedziałek, 20/03
Gulasz drobiowy
Poniedziałek, 20/03
Kolorowy makaron bezglutenowy z pieczoną dynią i kurczakiem
Piątek, 17/03
Aromatyczne curry z kurczakiem i warzywami
Piątek, 17/03
Ryba w orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą i surówką z ogórka i rzodkiewki
Czwartek, 16/03
Łosoś pieczony w pistacjach [K], Ryż biały, Surówka z brokuła (do Łosoś pieczony w pistacjach) [K]
Środa, 15/03
Spaghetti z chorizo w sosie z zielonym groszkiem
Środa, 15/03
Makaron penne z tofu w gęstym sosie dyniowym
Wtorek, 14/03
Ryba po grecku z ryżem brązowym, gotowanym brokułem i migdałami
Wtorek, 14/03
Roladki z indyka faszerowane brokułem z kaszą orkiszową i surówką z pomidora
Wtorek, 14/03
Makaron tagiatelle z sosem z nerkowców z pieczarkami i wędzonym tofu
Poniedziałek, 13/03
Gulasz drobiowy z komosą ryżową i ogórkami kiszonymi
Piątek, 10/03
Kotleciki z czarnej fasoli, z puree z batata, sosem salsa i sałatką z pomidorów
Piątek, 10/03
Roladki z indyka faszerowane podane z sosem serowym, kaszą jaglaną i surówką z pomidora
Czwartek, 09/03
Pulpeciki z tofu w sosie pomidorowym podane z ryżem z marchewką
Czwartek, 09/03
Tofu w sosie pomarańczowym z makaronem ryżowym
Środa, 08/03
Chili con carne z kaszą gryczaną niepaloną
Środa, 08/03
Burger drobiowy, frytki z batata, surówka coleslaw
Wtorek, 07/03
Kaszotto z tofu i warzywami
Poniedziałek, 06/03
Cukinia faszerowana mięsem mielonym i kaszą kuskus
Poniedziałek, 06/03
Burgery z buraka podane z guacamole i kurkumową kaszą z suszonymi pomidorami
Niedziela, 05/03
Spaghetti pełnoziarniste z klopsikami z ciecierzycy w sosie koperkowym
Sobota, 04/03
Mintaj pieczony na puree z kalafiora z kaszą pęczak
Sobota, 04/03
Halibut pieczony na puree z kalafiora z kaszą pęczak
Sobota, 04/03
Pieczone falafele na puree z batata i surówką z kapusty pekińskiej
Sobota, 04/03
Makaron farfalle z sosem kurkowym i wegańskimi skwarkami
Piątek, 03/03
Lekki bigos z dynią, chorizo i ziemniakami
Piątek, 03/03
Klopsiki z soczewicy podane z puree ziemniaczanym i sosem z żurawiny
Czwartek, 02/03
Wieprzowina po chińsku z ananasem podana z białym ryżem
Czwartek, 02/03
Burger drobiowy z łódeczkami z batata i surówką coleslaw
Czwartek, 02/03
Mintaj cytrynowy z kaparami z białym ryżem i glazurowanymi marchewkami mini
Środa, 01/03
Curry z soczewicą, batatem, papryką i ryżem basmati
Środa, 01/03
Pieczony schab w sosie musztardowym z kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Środa, 01/03
Cukinia faszerowana mięsem mielonym i komosą
Środa, 01/03
Indyk zapiekany z pesto i mozzarellą, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Wtorek, 28/02
Indyk zapiekany z pesto i mozzarellą, kasza orkiszowa, surówka z kapusty pekińskiej
Wtorek, 28/02
Makaron stir fry z kurczakiem, brokułem i papryką
Wtorek, 28/02
Curry warzywne z tofu z ryżem jaśminowym i surówką z czerwonej kapusty
Poniedziałek, 27/02
Curry z cieciorki z ryżem jaśminowym i surówką z czerwonej kapusty
Poniedziałek, 27/02
Placuszki warzywne w sosie curry z puree ziemniaczanym z groszkiem i surówką z kiszonej kapusty
Niedziela, 26/02
Spaghetti bolognese ze szpinakiem
Sobota, 25/02
Curry z dyni i soczewicy posypane świeżą kolendrą podane z ryżem
Sobota, 25/02
Łosoś w sosie teriyaki z fasolką szparagową w sezamie
Sobota, 25/02
Polędwiczki wieprzowe w musztardowej marynacie z kaszą gryczaną i karmelizowanymi warzywami
Piątek, 24/02
Łosoś teriyaki z kaszą gryczaną białą i surówką z kiszonej kapusty
Piątek, 24/02
Pęczotto z pieczoną dynią i kurczakiem
Czwartek, 23/02
Pulpeciki z mintaja w sosie koperkowym z puree z kalafiora i marchewką z groszkiem
Czwartek, 23/02
Makaron z sosem dyniowym i skwarkami z tofu
Czwartek, 23/02
Tagliatelle z pieczoną dynią i kurczakiem
Czwartek, 23/02
Spaghetti z tuńczykiem, oliwkami i suszonymi pomidorami
Czwartek, 23/02
Pad Thai z kurczakiem
Środa, 22/02
Dorsz w parmezanowo-orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą orkiszową i surówką z ogórka i rzodkiewki
Środa, 22/02
Dorsz w parmezanowo-orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą i surówką z ogórka i rzodkiewki
Środa, 22/02
Tagliatelle z chorizo i krewetkami w sosie z zielonym groszkiem
Wtorek, 21/02
Tagliatelle z chorizo i indykiem w sosie z zielonym groszkiem
Wtorek, 21/02
Gulasz wołowy z kaszą pęczak i ogórkiem kiszonym
Poniedziałek, 20/02
Butter chicken z ryżem jaśminowym i surówką z białej kapusty
Poniedziałek, 20/02
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
Poniedziałek, 20/02
Makaron penne z kurczakiem w gęstym sosie dyniowym
Sobota, 18/02
Makaron bezglutenowy z kurczakiem w gęstym sosie dyniowym
Sobota, 18/02
Makaron orientalny z indykiem i prażonymi nerkowcami
Sobota, 18/02
Pulpeciki wieprzowe z fasolką, pieczarkami w sosie koperkowym, podane z ryżem brązowym i surówką
Piątek, 17/02
Dorsz w orzechowej panierce ze szpinakiem z kaszą orkiszową i surówką z ogórka i rzodkiewki
Piątek, 17/02
Kotleciki azjatyckie z ryżem i fasolką szparagową
Piątek, 17/02
Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i kapustą kiszoną
Czwartek, 16/02
Ryba po grecku
Czwartek, 16/02
Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i kiszoną kapustą
Czwartek, 16/02
Spaghetti z chorizo i krewetkami w sosie z zielonym groszkiem
Czwartek, 16/02
Marynowana polędwiczka wieprzowa z opiekanymi ziemniakami i buraczkami
Czwartek, 16/02
Schab w sosie własnym, z ziemniakami z koperkiem i młodą kapustą
Środa, 15/02
Kotleciki z kalafiora i ciecierzycy, podane z puree z batata i sałatką z rukoli i pomidorków koktajlowych
Środa, 15/02
Spaghetti pełnoziarniste z pulpecikami wieprzowymi w sosie pomidorowym
Środa, 15/02
Stek z kalafiora podany na fasolowym puree z pesto, owocami granatu i orzeszkami pini
Wtorek, 14/02
Kotlety jajeczne z dipem koperkowym i surówką z marchwi i jabłka
Wtorek, 14/02
Makaron z pesto bazyliowym i wędzonym tofu
Sobota, 11/02
Schab ze śliwką z kaszą gryczaną i surówką z pora, marchewki i jabłka
Sobota, 04/02
Makaron z kurczakiem i cukinią w sosie alfredo
Czwartek, 02/02
Miruna w sosie porowym z pieczonymi ziemniakami i surówką z marchewki i jabłka
Środa, 01/02
Curry z indykiem, mleczkiem kokosowym i pomidorami koktajlowymi
Środa, 01/02
Aromatyczne tofu z ryżem jaśminowym i surówką z czerwonej kapusty
Poniedziałek, 30/01
Spaghetti pełnoziarniste z pulpecikami drobiowymi w sosie pomidorowym
Poniedziałek, 30/01
Makaron spaghetti z pulpecikami drobiowymi w sosie pomidorowym
Poniedziałek, 30/01
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z białym ryżem
Poniedziałek, 30/01
Gulasz z fasoli, cukinii i bakłażana z kaszą bulgur
Sobota, 28/01
Schab w sosie z suszonymi śliwkami z kaszą pęczak i surówką z selera i jabłka
Sobota, 28/01
Risotto z indykiem, dynią i szpinakiem
Sobota, 28/01
Tagiatelle z sosem z pieczonej papryki i ciecierzycy z orzechowymi pulpecikami z tofu
Piątek, 27/01
Kurczak w sosie koperkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej, marchwi i jabłka
Czwartek, 26/01
Polędwiczki z pieprzem, w sosie z pieczarkami i brukselką w parmezanie
Czwartek, 26/01
Szynka w glazurze miodowo-porzeczkowej z pieczonymi ziemniakami, burakami i surówką
Czwartek, 26/01
🥪 Śniadanie
Truskawkowy twarożek z kokosową granolą z pomarańczą i kiwi
Poniedziałek, 27/03
Jajka w koszulce podane z grillowanymi warzywami z pesto i fetą
Niedziela, 26/03
Pieczarkowa pasta z soczewicy z pieczywem żytnim i warzywami
Sobota, 25/03
Omleciki z boczkiem
Sobota, 25/03
Zapiekany omlet z porem i boczkiem
Sobota, 25/03
Kolorowy twarożek z keto bułeczką
Czwartek, 23/03
Twarożek z nerkowców z warzywami i bułeczką owsianą
Środa, 22/03
Placuszki bananowe z sosem orzechowo-czekoladowym i pomarańczą
Wtorek, 21/03
Jajka na szynce wiejskiej ze szczypiorkiem, warzywami i dipem majonezowo jogurtowym
Wtorek, 21/03
Owsianka a'la sernik z borówkami
Poniedziałek, 20/03
Jajka gotowane z warzywami i dipem i bułką bezglutenową
Poniedziałek, 20/03
Owsianka a'la sernik z czerwonymi porzeczkami
Poniedziałek, 20/03
Owsianka a'la sernik z czerwonymi porzeczkami
Poniedziałek, 20/03
Fritatta serowa z pieczarkami
Sobota, 18/03
Zapiekany omlet z pieczarkami i szpinakiem
Piątek, 17/03
Omlet z szynką i serem z twarożkiem
Piątek, 17/03
Omlet caprese z sosem różowym majo
Wtorek, 14/03
Omleciki z kurkami, pomidorki duszone z orzeszkami
Wtorek, 14/03
Pasta z ciecierzycy i pietruszki podana z pieczywem, zieleniną i pomidorkami
Poniedziałek, 13/03
Korzenny pudding ryżowy z prażonymi jabłkami i orzechami
Niedziela, 12/03
Gryczanka a'la sernik z borówkami
Piątek, 10/03
Dyniowe placuszki z cynamonowym serkiem, plastrami pomarańczy i powidłami śliwkowymi
Piątek, 10/03
Pasta ze słonecznika i suszonych pomidorów z pieczywem i warzywami
Czwartek, 09/03
Kanapki z pastą z makreli i jajka, warzywa
Czwartek, 09/03
Pasta z ciecierzycy i zielonego groszku, z serem feta, pieczywem żytnim i świeżymi warzywami
Środa, 08/03
Jajko sadzone z guacamole, pieczywem żytnim i pomidorkami koktajlowymi
Środa, 08/03
Tofucznica z cebulką i szczypiorkiem z chlebkiem bezglutenowym
Środa, 08/03
Jagodowa gryczanka z brzoskwinią, winogronem i płatkami migdałów
Niedziela, 05/03
Pasta z jajka i zielonego groszku na razowym pieczywie
Sobota, 04/03
Pasta z zielonego groszku i jajka na chlebie żytnim z dodatkiem świeżych warzyw
Sobota, 04/03
Pasta ze słonecznika i suszonych pomidorów na chlebie bezglutenowym z dodatkiem czarnuszki
Sobota, 04/03
Pudding ryżowy z karmelizowanymi śliwkami i płatkami migdałów
Piątek, 03/03
Owsianka bananowa z cynamonem, syropem daktylowym i granatem
Piątek, 03/03
Omlet jabłkowy z sosem chałwowym
Piątek, 03/03
Tortilla de patatas z sosem czosnkowym i sałatką z pomidorków koktajlowych
Czwartek, 02/03
Budyń jaglany z masłem orzechowym i musem truskawkowym
Czwartek, 02/03
Naleśniki z aromatycznym nadzieniem jabłkowo-kokosowym
Czwartek, 02/03
Kanapki z wegańskim smalcem i ogórkiem kiszonym
Czwartek, 02/03
Jaglanka zapiekana z gruszkami
Środa, 01/03
Pieczona owsianka brownie z malinami
Środa, 01/03
Owsianko-gryczanka na mleku kokosowym z nasionami chia i granatem
Środa, 01/03
Czekoladowa owsianko-jaglanka z miętą i malinami
Wtorek, 28/02
Quiche z cukinią
Wtorek, 28/02
Twarożek z wędzoną nutą i warzywami
Poniedziałek, 27/02
Kanapki z guacamole, grillowanym halloumi i papryką czerwoną
Niedziela, 26/02
Pasta jajeczna z ogórkiem kiszonym z bułeczką owsianą
Sobota, 25/02
Jajko w koszulce podane na sałatce warzywnej z awokado
Sobota, 25/02
Owsianka pinacolada z amarantusem
Piątek, 24/02
Owsianka pinacolada z amarantusem i odżywką białkową
Piątek, 24/02
Pasta jajeczna z pieczywem, ogórkiem kiszonym i rzodkiewką
Piątek, 24/02
Omlet z pieczarkami i szpinakiem z domowym chlebem z ziarnami
Czwartek, 23/02
Placki marchwiowe z cynamonowym serkiem i plastrami pomarańczy
Czwartek, 23/02
Kokosowy ryż z kawałkami mango i prażonym sezamem
Czwartek, 23/02
Omlet z pieczarkami i szpinakiem
Czwartek, 23/02
Pasta z suszonych pomidorów, wędzonego tofu i słonecznika podana z pieczywem i świeżymi warzywami
Czwartek, 23/02
Grillowane warzywa z pesto i fetą na chlebku z komosy ryżowej
Wtorek, 21/02
Hummus dyniowy z pieczywem bezglutenowym i warzywami
Wtorek, 21/02
Chleb żytni z pastą fasolową i ogórkami małosolnymi
Wtorek, 21/02
Omleciki z boczkiem i kurkami
Poniedziałek, 20/02
Pieczarkowa pasta z soczewicy z pieczywem bezglutenowym i warzywami
Poniedziałek, 20/02
Pieczarkowa pasta z soczewicy podana z pieczywem żytnim, pestkami dyni i warzywami
Poniedziałek, 20/02
Omleciki z kurkami
Poniedziałek, 20/02
Granola z jogurtem naturalnym i owocami
Sobota, 18/02
Kolorowy twarożek z razowym pieczywem
Sobota, 18/02
Kolorowy twarożek z pieczywem
Sobota, 18/02
Granola z jogurtem sojowym i owocami
Sobota, 18/02
Wafle z czekośliwką i jogurtem naturalnym
Piątek, 17/02
Czekoladowy krem jaglany z nutą pomarańczy
Piątek, 17/02
Placuszki z mąki orkiszowej z serkiem i wędzonym łososiem, warzywa
Piątek, 17/02
Pasta orzechowa z suszonymi pomidorami
Piątek, 17/02
Omlet z ciecierzycy z rukolą, papryką i pieczarkami
Piątek, 17/02
Żytnie kanapki z tapenadą, papryką, gruszką i kiełkami
Czwartek, 16/02
Orzechowy omlet gryczany z gruszką, śliwką i jogurtem
Czwartek, 16/02
Grillowane warzywa z pesto na chlebku z komosy ryżowej
Czwartek, 16/02
Kanapki z jajkiem i dipem majonezowo-jogurtowym, warzywa
Czwartek, 16/02
Granola z suszonymi owocami i orzechami podana z jogurtem naturalnym, kiwi i truskawkami
Środa, 15/02
Kolorowe warzywne placuszki z serkiem wiejskim
Środa, 15/02
Naleśnik z kremem czekoladowym i borówkami
Wtorek, 14/02
Twarożek z nerkowców podany z pieczywem i sałatą
Sobota, 11/02
Soczysta pierś z kurczaka, z pieczywem, roszponką i sałatką szwedzką
Sobota, 04/02
Frittata z batatem, fasolą i czerwoną papryką
Piątek, 03/02
Kanapki z pastą jajeczną curry i wędliną
Piątek, 03/02
Quesadilla z pastą z fasoli i kukurydzą
Piątek, 03/02
Czekoladowa gryczanka z cynamonem, kawałkami melona i prażonymi migdałami
Czwartek, 02/02
Jajka sadzone w papryce z szynka i pieczywem
Czwartek, 02/02
Twarożek z prażonymi nasionami podany z pieczywem i świeżymi warzywami
Środa, 01/02
Omlet biszkoptowy z czekośliwką i jogurtem naturalnym
Środa, 01/02
Pudding a'la bounty z polewą czekoladową
Poniedziałek, 30/01
Śniadanie po angielsku w wersji fit
Poniedziałek, 30/01
Jaglanka a'la bounty z polewą czekoladową
Poniedziałek, 30/01
Orzechowa granola z miksem owoców i jogurtem bezlaktozowym
Sobota, 28/01
Orzechowa granola z miksem owoców i jogurtem sojowym
Sobota, 28/01
Orzechowa granola z miksem owoców i jogurtem naturalnym
Sobota, 28/01
Kasza jaglana z jarmużem i jajkiem sadzonym
Piątek, 27/01
Jajecznica z pomidorem podana z pieczywem żytnim i świeżymi warzywami
Piątek, 27/01
Omlet z rukolą, suszonymi pomidorami i mozzarellą
Piątek, 27/01
Szarlotkowa owsianka z jabłkiem i orzechami
Czwartek, 26/01
Omlet z serkiem i śliwkami podany z jogurtem cytrynowym, granatem i migdałami
Czwartek, 26/01
Pancakes z konfiturą truskawkową z nasionami chia, jogurtem naturalnym i masłem orzechowym
Środa, 25/01
Wytrawne placki warzywne podane z jajkiem sadzonym i pomidorami
Środa, 25/01
🍪 Pozostałe
Sałatka z pieczonym kalafiorem, soczewicą i daktylami
Poniedziałek, 27/03
Sałatka z marchewką, makaronem chow mein w orzechowym sosie
Poniedziałek, 27/03
Fit sałatka a'la Cesar
Niedziela, 26/03
Praliny o smaku Ferrero Rocher
Niedziela, 26/03
Zupa krem z pieczonych pomidorów
Niedziela, 26/03
Ramen z łososiem
Sobota, 25/03
Gruszka pieczona z posypką czekoladowo-orzechową
Sobota, 25/03
Koktajl zielona moc
Sobota, 25/03
Serowa zupa brokułowa z wędzonym kurczakiem
Piątek, 24/03
Hummus buraczany z pieczywem i słupkami marchewki
Piątek, 24/03
Koktajl truskawkowo-kokosowy z orzechy włoskimi
Czwartek, 23/03
Quesadilla z jajecznicą, pieczarkami, kukurydzą i zieleniną
Czwartek, 23/03
Makaron z pesto z rukoli
Środa, 22/03
Muffinki warzywne z dodatkiem kaszy jaglanej
Środa, 22/03
Pudding chia z wegańskim sosem karmelowym
Środa, 22/03
Leczo z kurczakiem
Środa, 22/03
Pikantna zupa krem z pieczarek z serkiem mascarpone
Środa, 22/03
Makaron bezglutenowy z pesto z rukoli
Środa, 22/03
Paprykarz szczeciński na chlebie bezglutenowym z ogórkiem kiszonym
Wtorek, 21/03
Granola podana jogurtem i owocami
Wtorek, 21/03
Sałatka z jajkiem, warzywami, komosą i prażonymi płatkami migdałów
Wtorek, 21/03
Koktajl z bananem. ogórkiem i selerem naciowym
Wtorek, 21/03
Tortilla z pieczonym tofu, guacamole i świeżymi warzywami
Wtorek, 21/03
Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem, chleb chrupki
Poniedziałek, 20/03
Sałatka grecka z fetą i prażonymi pestkami dyni
Poniedziałek, 20/03
Koktajl porzeczkowy z wiórkami kokosowymi
Poniedziałek, 20/03
Wegańskie brownie
Poniedziałek, 20/03
Pasztet z ciecierzycy z suszoną żurawiną podany z pieczywem
Poniedziałek, 20/03
Tabbouleh z hummusem domowej roboty
Poniedziałek, 20/03
Sałatka grecka z fetą i prażonym słonecznikiem
Poniedziałek, 20/03
Sałatka diamondów
Sobota, 18/03
Placki z cukinii i marchewki z wędzonym łososiem
Sobota, 18/03
Naleśniki z nadzieniem bounty
Sobota, 18/03
Bułeczki pizzowe z indykiem gyros
Piątek, 17/03
Tofurnik z nasionami chia
Piątek, 17/03
Kaszotto grzybowe z orzechami
Środa, 15/03
Orkiszowa focaccia z pomidorami i oliwkami
Środa, 15/03
Dhal z soczewicy z chlebkiem naan
Wtorek, 14/03
Zupa krem ziemniaczana z porem, karmelizowaną cebulką i prażonymi pistacjami
Wtorek, 14/03
Mini tortille ze szpinakiem i szynką
Wtorek, 14/03
Lekka sałatka z tuńczykiem polana pesto z jarmużu
Poniedziałek, 13/03
Gulasz z kaszą gryczaną i batatem
Poniedziałek, 13/03
Koktajl brzoskwinia-marchew-pomarańcza
Poniedziałek, 13/03
Brzoskwinie pieczone z serem camembert, żurawiną i orzechami włoskimi, z dressingiem balsamicznym
Poniedziałek, 13/03
Serek wiejski z awokado, łososiem, warzywami i prażonymi pestkami dyni
Poniedziałek, 13/03
Makaron penne w gęstym sosie z soczewicy i marchewki
Niedziela, 12/03
Wegańskie ciasteczka kokosowe z dżemem truskawkowym
Niedziela, 12/03
Bigos z cukinii
Niedziela, 12/03
Jogurt kokosowy szarlotka
Sobota, 11/03
Placuszki kukurydziane z sosem jogurtowym i warzywami
Piątek, 10/03
Koktajl z mango i pomarańczy z wiórkami kokosowymi
Piątek, 10/03
Sałatka grecka z tofu i prażonym słonecznikiem
Piątek, 10/03
Wegetariański gulasz z ciecierzycą, suszonymi pomidorami i kaszą bulgur
Piątek, 10/03
Twarożek ze słupkami warzywami i pełnoziarnistymi grissini
Czwartek, 09/03
Dhal z soczewicy z chlebkami naan
Czwartek, 09/03
Zupa krem ziemniaczana z porem i karmelizowaną cebulką
Czwartek, 09/03
Ciasto czekoladowe z kremem kokosowym
Czwartek, 09/03
Frytki z batata i pietruszki podane z sosami
Czwartek, 09/03
Kotleciki z soczewicy i marchewki z sałatką i koperkowym sosem czosnkowym
Środa, 08/03
Koktajl z pomarańczą i imbirem
Środa, 08/03
Placuszki ze szpinakiem i ricottą polane sosem czosnkowym
Środa, 08/03
Sałatka z pieczonych warzyw
Środa, 08/03
Zielony pudding z tapioki z duszonymi owocami leśnymi
Środa, 08/03
Placuszki z batatów
Środa, 08/03
Tagiatelle z suszonymi pomidorami i szpinakiem
Poniedziałek, 06/03
Krem brokułowy curry
Poniedziałek, 06/03
Mini pizze z mozzarellą i szynką
Poniedziałek, 06/03
Zupa krem z brokuła z pastą curry i grzankami
Poniedziałek, 06/03
Gulasz z soczewicy z pieczywem żytnim
Poniedziałek, 06/03
Kasza bulgur z marchewką, ciecierzycą i fasolką szparagową
Niedziela, 05/03
Sernik klasyczny z sosem wiśniowym
Niedziela, 05/03
Chowder z kukurydzy
Niedziela, 05/03
Crumble ze śliwkami i jogurtem greckim
Niedziela, 05/03
Kaszotto z burakiem i jarmużem i prażonymi nasionami
Sobota, 04/03
Kokosanki
Sobota, 04/03
Sałatka z czerwonego ryżu z serem feta i mozzarellą
Sobota, 04/03
Koktajl z czarną porzeczką
Sobota, 04/03
Batoniki zbożowe
Sobota, 04/03
Sałatka z czerwonego ryżu i grillowanego halloumi
Sobota, 04/03
Koktajl błonnikowy z czarną porzeczką, orzechy
Sobota, 04/03
Batoniki zbożowe, gruszka
Sobota, 04/03
Sałatka makaronowa z kurczakiem i fasolką szparagową obsypana pestkami dyni
Sobota, 04/03
Hummus z dodatkiem pasty miso z bezglutenowymi grissini i słupkami warzyw
Sobota, 04/03
Chlebek bananowy z suszoną żurawiną i masłem orzechowym
Sobota, 04/03
Pasta z białej fasoli i pieczonego czosnku podana z pieczywem żytnim, papryką, ogórkiem i kiełkami
Piątek, 03/03
Muffiny z jagodami
Piątek, 03/03
Zupa kalafiorowa z ziemniakami, marchewką i fasolką szparagową
Piątek, 03/03
Wegański makaron z pesto pietruszkowym, pomidorami koktajlowymi i słonecznikiem
Piątek, 03/03
Koktajl malinowy
Piątek, 03/03
Gruzińska sałatka z czerwonej i białej fasoli
Piątek, 03/03
Ryż curry z kurczakiem, fasolką i zielonym groszkiem
Piątek, 03/03
Granola z suszonymi owocami i orzechami z bananowym serkiem i mandarynką
Piątek, 03/03
Placuszki ze szpinakiem, sałatką z czerwonej fasoli i bezmlecznym sosem czosnkowym
Piątek, 03/03
Żółty koktajl z mlekiem kokosowym i limonką
Piątek, 03/03
Włoska zupa minestrone
Piątek, 03/03
Placuszki z zielonego groszku, cukinii i pokrzywy z sosem koperkowym
Czwartek, 02/03
Ciasto z nutą pomarańczy
Czwartek, 02/03
Zupa krem z białej fasoli i jabłek z prażoną kaszą gryczaną
Czwartek, 02/03
Spaghetti alla puttaneska
Czwartek, 02/03
Bananowy pudding z masłem orzechowym i wiórkami kokosowymi