Zapewnij swoim pracownikom smaczne i zdrowe posiłki każdego dnia! To proste:
1. Twoja firma nawiązuje współpracę z Lunchroom.
2. Pracownicy Twojej firmy wybierają lunch na każdy lub wybrane dni poprzez system Lunchroom, a jedzenie jest dostarczane do biura/placówki firmy na ustaloną godzinę.
3. Raz w tygodniu Lunchroom wystawia Twojej firmie fakturę zbiorczą.
Dostarczamy Twojej firmie posiłki od lokalnych producentów żywności oraz dbamy o jakość i obsługę zamówień.
Decydując się na Lunchroom zapewnimy Twojej firmie zróżnicowane posiłki obiadowe kuchni polskiej, europejskiej i orientalnej z zachowaniem dietetycznych preferencji pracowników.
Pracownik może wybrać posiłek wegetariański, wegański, bezglutenowy, bezlaktozowy.
Każdy posiłek ma określoną kaloryczność i jest opisany listą składników i alergenów, a także makroskładników które zawiera.
Przykłady dań:
Dania mięsne
Strogonow drobiowy z pieczarkami i sosem śmietanowym, czerwony ryż.
Pulpeciki wieprzowe w sosie kurkowym, puree ziemniaczane, buraczki pieczone z natką pietruszki i czosnkiem
Dania wegetariańskie + wegańskie
Ragout warzywne w śmietanie z rozmarynem, czerwony ryż.
Kotleciki z czerwonej fasoli z warzywami, quinoa, surówka z białej kapusty.
Zupy
Zupa kalafiorowa z groszkiem.
Krem z cukinii z suszonymi pomidorami
Kto przyrządza jedzenie?
Dla każdego klienta Lunchroom wybieramy dostawców, którzy spełniają wszystkie kryteria dostawy posiłków.
Dbamy o to, by menu było różnorodne i dostarczane w estetycznych, szczelnie zamkniętych pojemnikach. Posiadamy ekologiczne opakowania.
Dania mogą być dostarczane na ciepło lub na zimno.
Co oferuje system?
By zadbać o odpowiednią jakość posiłków, pracownicy codziennie proszeni są o ocenę otrzymanych posiłków. Zebrany feedback przekazujemy producentom.
Pracownicy mają możliwość zamawiania przez aplikację dostosowaną do urządzeń mobilnych.
Dofinansowanie posiłków w niektórych przypadkach jest wymagane przez Kodeks Pracy.
Sprawdź szczegóły
W dobie pracy hybrydowej Lunchroom to doskonały sposób, aby dać pracownikom kolejny powód do częstszego odwiedzania biura.
Szczęśliwi, najedzeni pracownicy są bardziej wydajni i lepiej zintegrowani dzięki wspólnie spędzonej przerwie obiadowej. Finansując posiłek budujesz wizerunek nowoczesnej firmy, dbającej o odżywianie pracowników.
Pozytywnie wpłynie to także na obniżenie rotacji pracowników.
Co więcej, dzięki usłudze Lunchroom pracownicy mają więcej wolnego czasu po pracy – nie muszą myśleć o zakupach i przygotowywaniu posiłku na następny dzień.
Oszczędności dla Twojej firmy:
1. Twoja firma zapłaci za rzeczywiste korzystanie z benefitu przez pracowników.
2. Pracownicy jedzą posiłek w konkretnym przedziale czasowym, bez opuszczania miejsca pracy.
3. Skorzystasz również z ulgi ZUS do 300 zł miesięcznie na pracownika.
4. Możesz sfinansować całość posiłku pracownika lub część. Pracownik może łatwo opłacić online nadwyżkę z własnych pieniędzy.
5. Dofinansowanie posiłków to najbardziej uniwersalny benefit, z którego skorzysta każdy pracownik.
6. Faktura zbiorcza, którą otrzymasz może zostać rozliczona jako usługa cateringowa 8% (pełne odliczenie VAT)
Usługa Lunchroom dostępna jest w całej Polsce.
Nie ważne czy Twoja firma zlokalizowana jest zdala od centrum miasta lub posiada kilka oddziałów – usługa Lunchroom dostępna jest w całej Polsce.
Umożliwiamy również zamawianie posiłków pracownikom pracującym zdalnie lub będącym w delegacji.
Każde wdrożenie usługi poprzedzone jest indywidualną rozmową by dopasować Lunchroom do potrzeb i możliwości konkretnej firmy.
Zadzwoń: +48 695 450 000
lub wypełnij formularz: